Καθηγητές

Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL παίρνουμε πολύ σοβαρά τη σωστή εκπαίδευση των μαθητών μας. Για τον λόγο αυτό, οι καθηγητές μας είναι όλοι με πανεπιστημιακό τίτλο, ακόμη και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική. Επιπλέον, κάποιοι είναι και εξεταστές σε φορείς όπως το Βρετανικό Συμβούλιο και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με μεγάλη εμπειρία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Χαρά Ξυνταράκη

Διδάσκει 20 χρόνια την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, με BA in Applied Languages and Translation, από το Portsmouth University, Diploma in Teaching English as a Second/Foreign Language (TESL/TEFL), από το Saint Michael’s College USA.

Ένα ανήσυχο και ηγετικό πνεύμα, που εμπνέει και καθοδηγεί την ομάδα, για την επιτυχία κάθε μαθητή σε προσωπικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εθελόντρια και εισηγήτρια σεμιναρίων, νιώθει τη χαρά της δημιουργίας, για μία μαθητοκεντρική εκπαίδευση, που φέρνει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ελένη Αδάμη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Vanessa Graham

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Μίνα Χάνζεν

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ

Βάνα Βαΐτση

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Η Βάνα διδάσκει την Αγγλική γλώσσα για 25 χρόνια έχοντας BA in English από το ACG, The American College of Greece. H συνεχής επιμόρφωση αποτελεί διαρκή της ανάγκη ώστε να ενημερώνεται για τις νέες εκπαιδευτικές τάσεις και τους κατάλληλους τρόπους ένταξής τους στη μαθησιακή διαδικασία. Έχει παρακολουθήσει πλήθος επιμορφωτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης, του Βρετανικού Συμβουλίου και άλλων εκπαιδευτικών οργανισμών.

Στόχος της είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές ώστε να αυτονομηθούν στη χρήση της Αγγλικής γλώσσας δημιουργώντας ένα ασφαλές περιβάλλον, με σεβασμό στις διαφορετικές εκπαιδευτικές ανάγκες των μαθητών, στο οποίο με αυτοπεποίθηση θα μπορούν να εκφράζονται και να μαθαίνουν με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Οι εκπαιδευτικές της πρακτικές περιλαμβάνουν καινοτόμες προσεγγίσεις όπως το Deeper Learning, στο οποίο έχει εκπαιδευτεί και το ενσωματώνει στη διδασκαλία με τη χρήση της CLIL ( Content and Language Integrated Learning), σύμφωνα με την οποία η γλώσσα και το περιεχόμενο της διδάσκονται ως ενιαίο σύνολο, εμπλέκοντας άμεσα τον μαθητή στην κατάκτηση της γνώσης.

“Teaching is a great way to keep learning”

Μερόπη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και συμμετέχω στο επιμορφωτικό πρόγραμμα Ειδικης Αγωγής του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Πιστεύω οτι η δύναμη μιας τάξης βρίσκεται στην μοναδικότητα των μελών της. Στόχος μου κάθε φορά, είναι να διαφύλαξω τη μοναδικότητα των μαθητών μου και δημιουργήσω ενα περιβάλλον, όπου ο καθένας μπορεί να είναι αυθεντικός, να μαθαίνει και ταυτόχρονα να αναδεικνύει τις ικανότητες και τα χαρίσματα του.

Το σημαντικότερο εργαλείο μου στην ταξη, είναι η ομαδικότητα και η συνεργασία, καθώς πιστεύω οτι το ομαδικό πνεύμα μας εμπνέει, μας κάνει να αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση και οδηγεί πάντα στα πιο δημιουργικά μονοπάτια.

Κατερίνα Χονδροδήμα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Είναι απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με έφεση στις ξένες γλώσσες και αγάπη για τη διδασκαλία. Η παρακολούθηση ποικίλων σεμιναρίων διδασκαλίας σε συνδιασμό με τις ταξιδιωτικές της εμπειρίες μέσω του Erasmus+ και ανεξάρτητα, έχουν αναπόφευκτα διαμορφώσει τον εναλλακτικό τρόπο διδασκαλίας της.

Με έμφαση στην μαθητοκεντρική εκπαίδευση και τη δημιουργική και βιωματική διδασκαλία, εμπνέει και ενθαρρύνει τους μαθητές να ανακαλύψουν και να εκφράσουν μέσα από την αγγλική γλώσσα τις καλλιτεχνικές πτυχές της προσωπικότητάς τους και τη δημιουργικότητα τους.

Ντενίσια Λάλα

Administrative Assistant
Είναι απόφοιτος του Newfound Regional High School Bristol N.H. και απόφοιτος του Swiss Hotel Association Management School “Les Roches” Bluche VS Switzerland. Μιλάει αρκετές γλώσσες από επιλογή και είναι κάτοχος του Cambridge Proficiency in English, και του Certificat en français.
Οργανωτική και συγκροτημένη εκ φύσεως, είναι η καρδιά του σχολείου μας, έτοιμη να μας υποδεχτεί με ζεστό χαμόγελο, να μας εξυπηρετήσει με ξεκάθαρο και σαφή τρόπο και να μας συντονίσει με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα.