ΓΟΝΕΙΣ: “Τι θα κάνουμε με το παιδί το καλοκαίρι που δεν θα έχει σχολείο;”

Πολύ συχνά ακούω από γονείς τις παρακάτω φράσεις όταν φτάνουν οι καλοκαιρινές ημέρες…

“Τι θα κάνουμε με το παιδί το καλοκαίρι που δεν θα έχει σχολείο;”

“Ποιος θα κρατήσει τα παιδιά το καλοκαίρι όσο είμαστε στη δουλειά;”

“Θα μπορέσουν οι παππούδες να κρατήσουν τα παιδιά φέτος το καλοκαίρι όσο θα δουλεύουμε ή θα πρέπει να βρούμε νταντά;”

Όλα μου φαίνονται λογικά δεδομένου πως είμαι με παιδιά όλη μέρα λόγω επαγγέλματος και ξέρω από πρώτο χέρι πόση ανάγκη έχουν να εκλύσουν την ενέργειά τους, να τρέξουν, να παίξουν, να χαρούν.

Το όνομά μου είναι Χαρά Ξυνταράκη και είμαι η ιδιοκτήτρια του Xyntaraki Language School.

Λόγω των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν αρκετοί γονείς τις ημέρες των σχολικών καλοκαιρινών διακοπών, αποφασίσαμε με την ομάδα μας να δημιουργήσουμε ένα Summer Camp για παιδιά 4-14 ετών.

Στο συγκεκριμένο Camp, το παιδί θα εξασκήσει την Αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι, την χειροτεχνία, την μουσική και την μαγειρική…

Ο βασικός λόγος που το οργανώνουμε είναι για να βοηθήσουμε το παιδί να μην είναι αυτές τις μέρες “κολλημένο σε ένα κινητό ή tablet” αλλά και οι γονείς να μπορούν να περάσουν περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δες μερικές στιγμές από προηγούμενο Camp

Παρακάτω θα βρεις λίγες πληροφορίες σχετικά με το Camp
αλλά και τις ημέρες που θα γίνει:

  • Στο πρόγραμμα του Summer Camp θα χρησιμοποιούνται τα Αγγλικά και τα Ελληνικά για να βοηθήσουμε το παιδί να εξοικειωθεί με τη γλώσσα κάνοντας διασκεδαστικές δραστηριότητες.
  • Παρέα μας θα είναι εξειδικευμένη Παιδαγωγός στο Σουηδικό μοντέλο εκπαίδευσης με σκοπό να βοηθήσει τα παιδιά να μυηθούν στο αισθητηριακό παιχνίδι (Messy Play).
  • Θα λειτουργήσουμε από 16/06 έως 31/07.
  • Εάν το παιδάκι σας δεν θέλει να έρθει μόνο του αλλά θέλει να έχει κοντά του και αδέρφια – ξαδέρφια αυτό μπορεί να γίνει με επιπλέον έκπτωση στο πρόγραμμα.
  • Πειράματα, μαγειρική και χειροτεχνίες είναι μερικές από τις δραστηριότητες που θα γίνουν, ώστε τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν τα χέρια και το μυαλό τους, οξύνοντας όλες τους τις αισθήσεις.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Αν θα ήθελες περισσότερες πληροφορίες για το πασχαλινό μας Camp όπως και για τα πακέτα προσφορών παρακαλώ συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και θα σε καλέσουμε σε 24-48 ώρες.