Ποιοί είμαστε

Είμαι η Χαρά Ξυνταράκη και, μαζί με όλη την ομάδα των καθηγητών, σας καλωσορίζουμε στο πρωτοποριακό φροντιστήριο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL. Εδώ, ο μαθητής δε θα βρει μία στείρα γνώση, απλά και μόνο για την απόκτηση ενός πιστοποιητικού ξένης γλώσσας.

Ενισχύουμε τη μάθηση και βοηθάμε κάθε μαθητή ξεχωριστά, να χειρίζεται με ευχέρεια και αυτοπεποίθηση τον προφορικό και γραπτό λόγο της γλώσσας, χρόνια μετά την απόκτηση των πιστοποιητικών του. Αντιμετωπίζουμε τη γλώσσα ως επένδυση για το μέλλον, στη ζωή κάθε μαθητή μας.

Γνωρίστε μας καλύτερα

Η μαθητοκεντρική εκπαίδευση είναι για εμάς πρωταρχικό μέλημα. Είμαστε εδώ για να εμπνέουμε τα παιδιά, πρώτα ως ανθρώπους και έπειτα ως μαθητές. Σήμερα, που η ανάγκη για ουσιαστική επικοινωνία είναι ακόμη μεγαλύτερη και οι σχέσεις αποκτούν πολιτισμική διάσταση, κατευθύνουμε τους μαθητές στο δρόμο της σωστής έκφρασης και του σωστού λόγου, ολοκληρώνοντας ένα άριστο επίπεδο σπουδών.

Η αριστεία στο 100% της!

Νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι για τις επιτυχίες των μαθητών μας και τα δεκάδες χαμόγελα που βλέπουμε κάθε χρόνο. Αριστεία στις εξετάσεις των επιπέδων Β2 έως C2 στις γλώσσες που διδάσκουμε.

Επιτυχία και στο πανεπιστήμιο του Cambridge!
Πρόσφατα, το πανεπιστήμιο του Cambridge, προσέφερε σε μαθήτριά μας πλήρη υποτροφία. Η μαθήτρια, η οποία συγκέντρωσε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ την υψηλότερη βαθμολογία στο FCE, δέχτηκε πρόταση από το Βρετανικό Συμβούλιο Αθηνών, για προπτυχιακές σπουδές με υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Cambridge (University of Cambridge, UK). Δεν μπορούμε, παρά να νιώσουμε υπερηφάνεια και συγκίνηση.

Καθηγητές

Στο XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL παίρνουμε πολύ σοβαρά τη σωστή εκπαίδευση των μαθητών μας. Για τον λόγο αυτό, οι καθηγητές μας είναι όλοι με πανεπιστημιακό τίτλο, ακόμη και με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική. Επιπλέον, κάποιοι είναι και εξεταστές σε φορείς όπως το Βρετανικό Συμβούλιο και η Ελληνοαμερικανική Ένωση, με μεγάλη εμπειρία στις εξετάσεις γλωσσομάθειας.

Χαρά Ξυνταράκη

Διδάσκει 20 χρόνια την Αγγλική και Ισπανική γλώσσα, με BA in Applied Languages and Translation, από το Portsmouth University, Diploma in Teaching English as a Second/Foreign Language (TESL/TEFL), από το Saint Michael’s College USA.

Ένα ανήσυχο και ηγετικό πνεύμα, που εμπνέει και καθοδηγεί την ομάδα, για την επιτυχία κάθε μαθητή σε προσωπικό, εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εθελόντρια και εισηγήτρια σεμιναρίων, νιώθει τη χαρά της δημιουργίας, για μία μαθητοκεντρική εκπαίδευση, που φέρνει χαμόγελα και αυτοπεποίθηση.

Ελένη Αδάμη

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Vanessa Graham

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Κατερίνα Χονδροδήμα

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Τα δικά σας μηνύματα

Η πρωτοποριακή διαδικασία μάθησης του XYNTARAKI LANGUAGE SCHOOL αναγνωρίζεται και από τα συχνά μηνύματα που λαμβάνουμε από τους μαθητές μας, μικρούς και μεγάλους, για κάθε ξένη γλώσσα που διδάχθηκαν από εμάς.

Βάσια Τζ.

Μαθήτρια Αγγλικών

Βάσια Τζ. Μαθήτρια Αγγλικών

“Πάντα υπάρχει αίσθηση οικογενειακού κλίματος, το μάθημα δεν είναι ποτέ βαρετό και είναι βασισμένο στη μάθηση μέσα από το παιχνίδι.”

Τατιάνα Φ. Γ.

Μαθήτρια Αγγλικών - Γαλλικών

Τατιάνα Φ. Γ. Μαθήτρια Αγγλικών - Γαλλικών

“Με βοήθησαν να πιστεύω περισσότερο στον εαυτό μου. Σε αντιμετωπίζουν ως άνθρωπο και όχι μόνο ως μαθητή.”

Δέσποινα Κ.

Μαθήτρια Ισπανικών

Δέσποινα Κ. Μαθήτρια Ισπανικών

“Οι καθηγητές μπορούν να σου μεταδώσουν την εμπειρία τους, να σε υποστηρίξουν, να είναι δίπλα σου σε όλη αυτή τη διαδικασία.”

Λίνα Μ.

Μαθήτρια Αγγλικών

Λίνα Μ. Μαθήτρια Αγγλικών

“Πραγματικά είναι το καλύτερο φροντιστήριο που έχω πάει.”

Παυλίνα Κ.

Μαθήτρια Αγγλικών, Γερμανικών

Παυλίνα Κ. Μαθήτρια Αγγλικών, Γερμανικών

“Κάθε μάθημα είναι ευχάριστο και οι καθηγητές πολύ πρόθυμοι. Μου αρέσει να συμμετέχω σε όλες τις δράσεις και εκδηλώσεις που οργανώνονται κάθε χρόνο.”

Οδυσσέας Κ.

Μαθητής Αγγλικών

Οδυσσέας Κ. Μαθητής Αγγλικών

“Είναι πολύ καλό φροντιστήριο, με καλές δασκάλες, ωραία μαθήματα, αλλά και πολύ ωραία παιχνίδια στις γιορτές.”

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ